UPIS ČLANOVA

Photo-1261

Zašto je džudo pravi sport za vaše djete?

U savremenom dobu djeca se sve manje kreću. Preovlađuje pasivan način života uz televiziju, igrice, razne društvene mreže na internetu i slično. Prema najnovijim istraživanjima sve više djece ima problema sa prekomjernom težinom, smanjenom fizičkom sposobnošću, deformitetima kičmenog stuba i stopala.

Škola ne može u dovoljnoj meri da zadovolji potrebe dece za fizičkom aktivnošću, bavljenje sportom je jedini način da im se obezbedi optimalan razvoj.

Džudo je drevna japanska borilačka vještina, jedan je od malobrojnih borilačkih sportova koji je u programu Olimpijskih Igara još od 1964. godine. Zbog svojih karakteristika vježba se širom svijeta, u mnogim zemljama uvršten je i u sistem školstva.

Bavljenje džudoom djeci omogućuje da ravnomerno razvijaju sve svoje fizičke sposobnosti (izdržljivost, snagu, spretnost, elastičnost, brzinu), da stiču samopouzdanje i nova prijateljstva.

Ukoliko Vaše dete dovedete u džudo klub “MILIĆI“, ona će imati priliku da vježbaju u bezbednom i prijateljskom okruženju pod rukovodstvom  trenera. U džudo klubu „MILIĆI“  djeca će imati priliku da se takmiče kako na prvenstvima R.Srpske i BiH, a takođe postoji mogućnost odlazaka na takmičenja (turnire) u okruženju (Srbija, Hrvatska, Crna Gora).

Dođite da sa nama družite i da zajedno učimo džudo.

Možete nas posetiti u „SPORTSKOJ DVORANI MILIĆI“ :

TRENINZI POČINJU OD 21.1.2013 god.

PONEDELJAK OD 2000

SRIJEDA OD 2100

ČETVRTAK OD 2000

Treninge vodi: SAVIĆ MILAN